Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω Paypal ή Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα plusbedding δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και American Express. Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται με την εγγύηση και την ασφάλεια του Pay Pal. Επιλέξτε στη σελίδα Πληροφορίες Πληρωμής ως μέθοδο πληρωμής Paypal Express or Credit Card . Στη συνέχεια αφού επιλέξετε “Επιβεβαίωση Παραγγελίας” μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του Pay Pal. Εκεί, σε ασφαλές και πιστοποιημένο περιβάλλον (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση) μπορείτε να προχωρήσετε σε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή σε πληρωμή μέσω του Pay Pal λογαριασμού σας. Στη συνέχεια για την διεκπεραίωση της παραγγελίας επιστρέφετε στο περιβάλλον του καταστήματος. Με αυτή τη διαδικασία έχετε τη μέγιστη εξασφάλιση των συναλλαγών σας, διότι το plusbedding δεν έχει καμία πρόσβαση σε στοιχία τραπεζικών λογαριασμών ή αριθμών πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο link:

http://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/general/NewConsumerWorks-outside

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

 

2. Αντικαταβολή:

Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και πληρώστε τα κατά την παραλαβή τους. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με έξοδα 2,30 €.

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον λογαριασμό μας στην Εθνική Τράπεζα.

Τον αριθμό θα τον βρείτε να επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής το «τραπεζικό έμβασμα». Ο λογαριασμός είναι όψεως και δεν χρεώνεστε προμήθεια για κατάθεση σε ταμείο.