Αποστολές & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής/Παράδοσης

Η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ εντός Αττικής.

Η παράδοση στρωμάτων και κρεβατιών, εντός Αττικής, γίνεται από εμάς χωρίς καμία επιβάρυνση. Η αποστολή στρωμάτων και κρεβατιών στην επαρχία γίνεται χωρίς χρέωση μέχρι το πρακτορείο.

Η αποστολή μέσω πρακτορείου μεταφορών αφορά την επαρχία και γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης. Η χρέωση εξαρτάται από το βάρος του δέματος.

 

Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας (Ανδρομάχης 147, Καλλιθέα), χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητά της.

Αν προτιμάτε κάποιον άλλον τρόπο αποστολής ή κάποια άλλη εταιρία, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Πολιτική Επιστροφών

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε αντικαθιστώντας το με κάποιο άλλο ή παίρνοντας πίσω τα χρήματά σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί, να βρίσκεται στη συσκευασία που το παραλάβατε και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του (απόδειξη ή δελτίο αποστολής). Οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή πρέπει να γίνεται εντός 20 ημερών.

 

Διαδικασία επιστροφής

  • Αν βρίσκεστε κοντά στην έδρα μας (Ανδρομάχης 147, Καλλιθέα) μπορείτε να μας επισκεφτείτε και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος, θα γίνει πίστωση του προϊόντος ή επιστροφή του καταβεβλημένου ποσού.
  • Αν παραλαμβάνετε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών συσκευάστε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Ο τρόπος αποστολής καθώς και ο τρόπος επίλυσης της οικονομικής εκκρεμότητας  θα καθοριστεί κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε όσο το δυνατό καλύτερα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός και αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, οπότε επιβαρύνεται το plusbedding

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 9566701

 

Ακύρωση Παραγγελίας

  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 9566701 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 9566701 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.